Kako do zajma za obrtna sredstva?

Svi mikro i mali subjekti malog gospodarstva, a prema uvjetima propisanim mjerama Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, smatraju se prihvatljivim za financiranje iz instrumenta pod nazivom Mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj.

Uz kamatnu stopu od 0.5%, rok otplate do 3 godine, osigurajte si obrtna sredstva koja su potrebna za financiranje tekućeg poslovanja i nesmetanog odvijanja proizvodnjeu iznosu od 1.000 EUR do 25.000 EUR

Koji je postupak prijave i obrade zajmova? Podnošenje zahtjeva za zajam po svim aktivnim programima od 01.01.2022. moguće je isključivo putem sustava za online prijavu.Potrebno je registrirati se i otvoriti svoj korisnički račun, kako bi se koristio sustav za online predaju zahtjeva.Kroz nekoliko ekrana na sustavu potrebno je unijeti podatke potrebne za popunjavanje prijave.Na zadnjem ekranu pojavljuje se mogućnost odabira dokumenata koje je potrebno priložiti prijavi. Savjetujemo prijaviteljima da prije predaje zahtjeva za zajam detaljno pročitaju uvjete prijave navedene u tekstu Programa, te potrebnu dokumentaciju u dokumentu Popis dokumentacije.Uspješno ste se prijavili te se prijava se smatra uspješno zaprimljenom kada zaprimite  na e-mail na koji glasi korisnički račun dobijete povratnu informaciju koja sadržava klasifikacijski i urudžbeni broj prijave, priloženu dokumentaciju i generirani obrazac Zahtjeva za zajam.

Kako ću znati da je odluka o mom zajmu pozitivna?

HAMAG-BICRO vam dostavlja Obavijest o pozitivnoj odluci

Potrebno je otvoriti račun posebne namjene i dostaviti e-mailom podatke o otvorenom računu HAMAG-BICRO-u

HAMAG-BICRO e-mailom vam dostavlja pripremljen Ugovor o zajmu i instrumente osiguranja

Poštom trebate dostaviti ovjeren Ugovor o zajmu i instrumente osiguranja, zajedno s izvornicima obrazaca navedenim u Popisu dokumentacije.

HAMAG-BICRO po primitku i provjeri izvornika isplaćuje sredstva zajma na račun posebne namjene.

Pozivom na broj + 385 1 66 26 546 ili mailom na info@pulsus-savjetovanje.hr naši stručnjaci će vam odgovoriti na sva pitanja vezana Mikro zajam za obrtna sredstva i voditi vas tokom cijelog procesa realizacije.

 
 
 
Kontaktirajte nas