PRIJAVITE SE NA POZIV “BESPOVRATNE POTPORE ZA NOVOOSNOVANA PODUZEĆA“

IMATE NOVOOSNOVANO PODUZEĆE? RAZVIJATE NOVE PROIZVODE, TEHNOLOGIJE ILI USLUGE?  PRIJAVITE SE NA POZIV “BESPOVRATNE POTPORE ZA NOVOOSNOVANA PODUZEĆA“


CILJ POZIVA

Potaknuti rast novoosnovanih poduzeća koja razvijaju inovacije (proizvode, usluge ili tehnologije) bazirane na znanju ili visokim tehnologijama, koji su novi ili znatno poboljšani u usporedbi s dostignućima na tržištu. Podržati će se projekti u pred-komercijalnoj fazi za budući razvoj i komercijalizaciju proizvoda/usluga, tehnologija, povećanje proizvodnih kapaciteta povezanih s projektom i povećanje spremnosti poduzeća za investicije.


PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI
Mikro, mala i srednja poduzeća (starost poduzeća do 5 godina)


PRIHVATLJIVE AKTIVNOSTI

Nadogradnja, osmišljavanje, provjera izvedbe, validacija tržišta ili tehnologije ispitivanje, razvoj pilot-linija zaštita intelektualnog vlasništva i vanjske usluge usmjerene na razvoj Inovativne ideje (proizvode, usluge ili tehnologije). Osposobljavanje korisnika za specifične vještine za start-up tvrtke (u svrhu izgradnje kapaciteta i spremnosti za investicije)


UKUPAN IZNOS RASPOLOŽIVIH SREDSTAVA

Ukupan iznos raspoloživih sredstava je 141.700.000,00 HRK

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po prijavitelju je 200.000,00 HRK, a najviši iznos je 1.000.000,00 HRK

Razdoblje zaprimanja prijava bit će od 12. kolovoza 2022. do 12. rujna 2022.

Pozivom na broj + 385 1 66 26 546 ili mailom na info@pulsus-savjetovanje.hr saznajte više informacija i uz naš tim stručnjaka krenite s pripremom dokumentacije na vrijeme!

 
 
 
Kontaktirajte nas