Elitimo d.o.o. – unikatni i dizajnerski namještaj vrhunske kvalitete

Bez obzira na vrstu građevinskog objekta, namještaj, stolarija, stubišta i ostali proizvodi od drva čine jedan od ključnih elemenata bilo kojeg interijera. Bilo da se radi o završnim građevinskim radovima, preuređenju ili obnovi javlja se potreba za ovom vrstom elemenata. G. Marijan Orbanić, direktor društva Elitimo, uvidio je da na području Republike Hrvatske postoji potražnja za proizvodima od drva kao i bogatstvo ovom sirovinom što ga je potaknulo na osnivanje tvrtke Elitimo čije su djelatnosti usmjerene na proizvodnju namještaja, građevinske stolarije i montažnih objekata od drva. Cjelokupni proizvodni asortiman radi se isključivo prema mjerama, dizajnu i željama klijenata, a Društvo nudi stručnost i kvalitetu te predložak vlastitog dizajna drvenih proizvoda.

Društvo je specijalizirani proizvođač namještaja po mjeri i dizajnerskog, unikatnog namještaja vrhunske kvalitete. Namještaj Društva spoj je dizajna i umjetnosti s funkcionalnošću i upotrebljivošću. Društvo tako proizvodi različite stolove, stolice, ormare, krevete i drugi namještaj od drveta. Točnije, svojim namještajem opremaju cjelokupne interijere i eksterijere prema željama i potrebama klijenata te nude vlastite dizajne i skice. U nastavku su prikazani unutarnji i vanjski prostori opremljeni namještajem Društva.

 
 
 

Osim navedenog namještaja, unutar ponude Društva mogu se pronaći i različita građevinska stolarija od drveta koja uključuje vrata, prozore, okova, dok se ostali proizvodi odnose na drvene podove, pergole i obloge te stubišta. Ono što karakterizira drvenu stolariju Društva je toplinska i zvučna izolacija, zaštita od atmosferilija, stabilnost pri temperaturnim promjenama, ekonomičnost te estetsko uklapanje u vanjski i unutarnji prostor. Ostale proizvode iz ponude karakterizira moderan karakter i visoka kvaliteta. U nastavku su prikazani navedeni proizvodi Društva.

 
 
 

Društvo također proizvodi i montira montažne kućice od drveta. Potaknut iskustvom, razgovorom s klijentima i zanimanjem za ekološki prihvatljiva, funkcionalna i ugodna stambena rješenja, vlasnik Društva odlučio je osmisliti i sagraditi objekt koji će zadovoljavati sve navedene kriterije, a istovremeno imati relativno kratak rok povrata investicije. Tako je nastala poduzetnička ideja za proizvodnjom i montažom Green Habitat mobilne kućice čiji je eksterijer i interijer izrađen upravo u Društvu. Nacrt idejnog projekta, izrada kućice i namještaja po mjeri kojim se kućica oprema izrađuje Društvo te kućice posjeduju energetski certifikat A kategorije što dokazuje kako Društvo posvećuje veliku pažnju ekologiji i samoodrživosti objekta. Svaka kućica je personalizirana po želji i potrebi kupca te usklađena s okolinom unutar koje se montira.

 
 
 

Vizija Društva je konstantnim ulaganjima u nove tehnologije, znanja, marketing i dizajn, proizvoditi i ponuditi kvalitetan i trajan proizvod, modernog dizajna koji zadovoljava potrebe suvremenog čovjeka te na taj način povećati vlastitu konkurentnost i profitabilnost na tržištu.

Kako bi Društvo navedenu viziju i ostvarilo, jedan od koraka bio je i apliciranje na financijski instrument ESIF mali zajam uz našu pomoć. Opći cilj projekta odnosio se na ulaganje u nabavu stroja kojim će se proširiti postojeći kapaciteti poslovanja te na taj način utjecati na bržu i kvalitetniju proizvodnju, što bi rezultiralo povećanjem profitabilnosti i konkurentnosti Društva.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

Više o asortimanu proizvoda Društva Elitimo možete pronaći na: https://elitimo.hr/ ili posjetite njihovu Facebook stranicu: https://web.facebook.com/elitimodoo/

 
 

Galerija fotografija