Fanola d.o.o. je proizvodno društvo iz Kloštar Ivanića specijalizirano za proizvodnju čajnih keksića raznih vrsta i okusa. Keksići iz Fanolinog asortimana su sveprisutni odnosno možemo ih pronaći gotovo u svim maloprodajnim lancima kao brend Fanola ili brend robne marke pojedinog lanca.

 
Fanola d.o.o. – Uspješno razvijanje poslovanja putem EU i nacionalnih poziva

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i razvijena receptura za čajne kekse izvrsne kvalitete, iskorišteni su kao čvrsti temelji za daljnji razvoj društva. Danas, Fanola posjeduje bogatu tradiciju te značajnu ulogu u pekarskoj industriji Republike Hrvatske.

 
Fanola d.o.o. – Uspješno razvijanje poslovanja putem EU i nacionalnih poziva

Društvo Fanola je iskusno i po pitanju pronalaska izvora financiranja svojih projekata te provedbe raznih projekata. Do danas, koristilo je bespovratna sredstva (EU i nacionalna) i financijske instrumente (EU) za razvoj svog poslovanja kroz sljedeće javne pozive:

  • ESIF mali zajam agencije HAMAG-BICRO
  • HBOR investicijski kredit
  • Potpora za dodjelu kapitalne pomoći za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u neproizvodne djelatnosti Zagrebačke županije
  • Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru prijave i provedbe EU i nacionalnih poziva.

Više informacija o poslovanju i proizvodima Fanole možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici: http://fanola.hr/