Hidrotes, zajednički specijalizirani obrt za izolaterske i završne radove u graditeljstvu

Hidrotes, zajednički specijalizirani obrt za izolaterske i završne radove u graditeljstvu, sa sjedištem u Lugu Subotičkom, u okviru svoje osnovne djelatnosti vrši sljedeće usluge:

  •  usluge hidroizolacije,
  •  završni radovi u graditeljstvu i
  •  ostali građevinski instalacijski radovi.

Obrt se može pohvaliti s mnogo uspješno provedenih projekata te sa više od 140 zadovoljnih klijenata. Zadovoljstvo klijenata očituje se kroz poštivanje rokova Obrta, stručnosti zaposlenika te dostupnosti usluga. 

 

S obzirom na kontinuirani rast poslovanja, Obrt mora ulagati u dodatnu imovinu kako bi bio u mogućnosti zadovoljiti svu tržišnu potražnju. Zbog prethodno navedenog, a i radi održavanja likvidnosti, Obrt je tijekom 2019. godine aplicirao na ESIF Mikro zajam agencije HAMAG-BICRO. 

Uspješno poslovanje Obrta rezultat je kontinuiranog ulaganja u imovinu i zaposlenike iz čega proizlazi kako će Obrt nastaviti ostvarivati dobre financijske rezultate poslovanja što je neophodno za očuvanje i/ili jačanje tržišne pozicije i povećanje produktivnosti poslovanja.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija