LTB design – uređenje životnih prostora, interijera i eksterijera

LTB design, Obrt za proizvodnju i usluge iz Šćapovca (općina Kloštar Ivanić) osnovan je 2017. godine. Osnovna djelatnost Obrta je proizvodnja fasadnih elemenata te elemenata za interijere – štukatura, stupova, kapitela, prozorskih okvira, kalupa i oplata, dekorativnih elemenata, 3d reklama i natpisa, blagdanskih i prigodnih 2D i 3D dekoracija i ukrasa te elemenata za scenografiju. Osim toga, Obrt nudi i usluge savjetovanja, dizajniranja, montaže te usluge 2D i 3D graviranja i obrade. Veći dio proizvodnje odnosi se na proizvode po narudžbi u malim serijama, za pojedinačne eksterijere ili elemente interijera. S obzirom da se proizvodi rade po narudžbi i željama kupaca, te da su proizvodi velikim djelom unikati, tendencija vlasnika Obrta je maksimalno uključivanje kupaca u razvoj proizvoda, počevši od definiranja svih atributa proizvoda pa do vizualizacije rješenja proizvoda. Na taj način kupac dobiva proizvod kakav je želio, njegovo zadovoljstvo je potpuno, rok isporuke se skraćuje, izbjegnuto je ponavljanje određenih procesa, a time i poskupljivanje proizvoda. S maksimalnim uključivanjem kupaca u proces proizvodnje povećava se i kontrola kvalitete proizvoda što izravno utječe na krajnju kvalitetu proizvoda i njegovu kompetitivnost na tržištu.

Kao neke od temeljnih značajki proizvoda Obrta mogu se navesti:

  • Domaći hrvatski proizvod
  • Jamstvo kvalitete
  • Brza i pouzdana usluga
  • Savjetovanje i pomoć kod uređivanja
  • Atestirani svi proizvodi i materijali

Osnovni cilj poslovanja Obrta jest kontinuirano usavršavanje u području proizvodnje fasadnih elemenata te elemenata za interijere i eksterijera. Osim toga, cilj je kupcima jamčiti kvalitetu te poticati društveni, ekološki i gospodarski održiv razvoj.

Želje kupaca za što boljim uređenjem životnih prostora, interijera i eksterijera, s napretkom društva su sve izraženije, a mogućnosti sve veće. Iz tog razloga, Obrt je u neprestanoj potrebi za modernizacijom proizvodnje odnosno za unaprijeđenjem svojih tehničko-tehnoloških kapaciteta. S obzirom na svoje uspješno poslovanje, Obrt se uz našu pomoć aplicirao na sljedeće natječaje i programe:

  • ESIF mali zajam
  • Potpore za početak poslovanja poduzetnika Zagrebačke županije

Korištenjem sredstava iz EU fondova, Obrt je financirao nabavu linije strojeva, IKT opremu te marketinške aktivnosti, a s ciljem daljnjeg razvoja u skladu s potrebama i razvojem tržišta.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje. Osim toga, kao grupa koju čine društva Pulsus Savjetovanje, Pulsus Medical i Pulsus Centar i sami smo koristili usluge Obrta, a za uređenje našeg poslovnog prostora.

Više o asortimanu proizvoda Obrta LTB design možete pronaći na njegovoj službenoj web stranici: http://www.ltb-design.hr/ ili na njihovoj facebook stranici: https://web.facebook.com/designLTB/.

 
 

Galerija fotografija