Međimurski kokteli na kotačima

Shankeri d.o.o. na tržištu posluje od 2019. godine. Osnovna djelatnost Društva usmjerena je na pripremu i posluživanje alkoholnih i bezalkoholnih koktela na različitim događanjima i svečanostima.

Društvo svakom događaju pristupa sa istim standardom izvrsnosti, omjerom zabave i zanimljivih okusa. Koktel karte za pojedini događaj su u potpunosti prilagodljive – klijenti mogu birati između svojih omiljenih klasičnih koktela i onih bezalkoholnih, autorskih pića ili pak mogu dopustiti Društvu da osmisli koktel s potpisom posebno za njihov događaj. U skladu sa prethodno navedenim, Društvo je osmislilo i nekoliko vlastitih koktela, a koji su usmjereni na upotrebu pića proizvedenih od lokalnih proizvođača – Murska dekla (gin), Vinarija štampar (pjenušci), Good spirit (likeri i rakije) i drugi.

Društvo svoj imidž stvara neprestanim osmišljavanjem novih koktela koji su bazirani na upotrebi pića od domaćih proizvođača i nazivima na kajkavskom narječju, kao i brzinom usluge te ljubaznošću i veselim ozračjem.

 

Prijavom na natječaj “Bespovratne potpore u turizmu Međimurske županije” Društvo je kupilo i uredilo prikolicu za pružanje gore navedenih ugostiteljskih usluga. Navedena investicija doprinijela je većoj mobilnosti i prilagodljivosti prema klijentima te mogućnosti prisustvovanja većem broju vanjskih događanja, posebice preko proljetnih i ljetnih mjeseci.

 

Uređenjem i opremanjem prikolice te nastavkom suradnje sa lokalnim proizvođačima vina i OPG-ovima, Društvo je nudi jedan drugačiji oblik ugostiteljske ponude. 

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija