Modernizacija proizvodnog procesa Obrta za izradu stolarije i namještaja Strana iz Pazina

Drvna industrija smatra se značajnim segmentom hrvatskog gospodarstva, a kao osnovne značajke i prednosti navode se vrlo visoki udio domaće sirovine, trajna izvozna usmjerenost, dugoročna tendencija rasta potražnje i regionalna disperziranost. Većina ovih komparativnih prednosti zadržana je i do danas te su djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja svrstane u kategoriju tzv. djelatnosti pokretača hrvatskog gospodarstva.

Obrt Strana, osnovan kao obiteljski obrt, sa svojom 41 godišnjom tradicijom i iskustvom, nastoji neprestano pratiti trendove u dizajnu i industriji namještaja i u skladu s time unaprjeđivati svoju proizvodnju i proizvodni asortiman. Zadovoljstvo svakog kupca od velike je važnosti za poslovanje Obrta, a pouzdanost asortimana i brzina usluge temelj su konkurentske prednosti te osobine po kojima je na tržištu danas prepoznato.

Obrt Strana je obiteljsko poduzeće koje u svojoj ponudi nudi izradu i montažu svih vrsta prozora, vrata, stepeništa te izradu kuhinja, spavaćih soba, predsoblja, dnevnih boravka i ostalog namještaja po mjeri.

S ciljem modernizacije poslovanja, Obrt je kroz ESIF zajam ulagao u nabavu tehnološko modernijih strojeva. Nabava novih strojeva, imala je sljedeći učinak na poslovanje Obrta:

  •  Smanjenje troškova
  •  Ubrzavanje proizvodnog procesa
  •  Odrađivanje većeg obujma poslovanja
  •  Rast prihoda
  •  Novozapošljavanja

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija