Modernizacija tehničko-tehnoloških kapaciteta Društva IN PUNCTO iz Pule

Društvo IN PUNCTO iz Pule izrađuje namještaj od ivera i masivnog drveta za kuće, stanove i poslovne objekte te se sav namještaj izrađuje po mjeri. Osim toga, Društvo pruža i usluge montaže i demontaže te odvoz namještaja. 

Proizvodnja Društva obuhvaća:

  •  Izradu fasadnih tenda, pergola, namještaja za opremanje sobe za djecu i mladenačkih soba, namještaja za klasičnu i modernu dnevnu sobu, unutarnjih drvenih obloga, drvenih stropnih obloga, drva na stijeni, kuhinja po mjeri u klasičnom i modernom stilu, namještaja od masivnog drveta, spavaćih kreveta, noćnih ormarića i općenito spavaćih soba po mjeri, unutarnje opreme od ivera, namještaja iz furnira i unikatnog namještaja, ugradbenih ormara, drvenih podova, parketa (parket otporan na udarce, daskani parket, parket na klik).

Područje usluga Društva obuhvaćaju:

  •  Montažu sjenila, drveta na stepenice (samonoseće drvene stepenice i dvoramne drvene stepenice), montažu i demontažu namještaja, odvoz namještaja, sastavljanje opreme za trgovine, pružanje drvenarskih odnosno stolarskih usluga. polaganje laminatnog poda

Društvo od početka prati te se prilagođava potrebama tržišta, inovacijama i dizajnu što je rezultiralo uspješnim poslovanjem. Kako bi kontinuirano podizali kvalitetu proizvoda u stolarskoj industriji po mjeri koji su popraćeni inovativnim rješenjima te tržištu ponudili bržu isporuku proizvoda i usluga, Društvu su potrebna kontinuirana ulaganja u osuvremenjivanje proizvodnog pogona tj. strojeva i alata za rezultat bolje konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu. U skladu s tim, Društvo je apliciralo na ESIF mali zajam u okviru kojeg su se nabavljali novi strojevi s ciljem ubrzavanja cjelokupnog proizvodnog procesa i povećanju obujma proizvodnje, a dugoročno i povećanju učinkovitosti, konkurentnosti i profitabilnosti Društva.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija