Nastup Društva Vista Team na internacionalnom sajmu u Frankfurtu

Osnovna djelatnost Društva Vista Team odnosi se na kreiranje i proizvodnju blagdanskog osvjetljenja i dekoracija – uskrsne dekoracije (dekoracije u 3D obliku jaja, pilića u jajetu, zečići, gljive, kućice i drugo), božićne i novogodišnje dekoracije (dekoracije u obliku različitih likova, kuglice, pahuljice, LED string žaruljice, LED ledenice, LED zavjese i drugo) te ostale dekoracije (dekoracije u obliku maski, mitskih bića, dekoracije sa različitim ljetnim motivima, dekoracije za halloween i drugo). Osim postojećeg proizvodnog asortimana, Društvo izrađuje osvjetljenje i dekoracije i prema željama i narudžbama kupaca.

Društvo u djelatnosti kreiranja i proizvodnje blagdanskog osvjetljenja i dekoracija posluje 26 godina čime je steklo bogato iskustvo te referentnu listu klijenata.

Kako bi omogućilo daljnji razvoj poslovanja i ostvarivanje dugoročnih ciljeva, Društvo je početkom 2020. godine sudjelovalo na inozemnom sajmu u Frankfurtu pod nazivom “Christmasworld: International Trade Fair for Seasonal and Festive Decorations”. Na navedenom sajmu sudjelovalo je otprilike 1080 stranih izlagača te je isti posjetilo otprilike 45304 posjetitelja što je Društvu omogućilo daljnje širenje poslovne mreže kupaca i dobavljača.

 

Za nastup na sajmu “Christmasworld: International Trade Fair for Seasonal and Festive Decorations”, Društvo Vista Team koristilo je bespovratnu potporu koje je ostvarilo prijavom na natječaj „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova- Faza 2“.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija