Opremanje Hostela Zrće automatskim vanjskim defibrilatorom

Društvo Hostel Zrće d.o.o. posluje od 2013. godine i od tada konstantno ulaže u poboljšanje kvalitete sadržaja samog hostela. Hostel Zrće smješten je u Novalji na otoku Pagu. Svakako najpoznatija plaža na otoku Pagu je u uvali Zrće po kojoj je hostel i dobio ime. Atraktivna lokacija hostela, smještenog nedaleko od samog centra grada Novalje, kao jedne od najposjećenijih turističkih destinacija, na području Ličko-senjske županije, doprinosi destinacijskom pozicioniranju. Zbog atraktivnosti lokacije, hostel posjećuju najrazličitiji profili hostelskih gostiju s porastom cikloturista, planinara te onih koji putuju na motorima. Nabavom automatskog vanjskog defibrilatora.

 

Tijekom 2018 godine, društvo je opremilo hostel automatskim vanjskim defibrilatorima i to prijavom na natječaj Ministarstva turizma “Konkurentnost turističkog gospodarstva – Mjera C”. Nabavom AVD uređaja koji omogućava prepoznavanje osobe sa zastojem rada srca i pluća te provodi postupke oslobađanja dišnih putova, održavanja disanja i krvotoka, osigurala se sigurnost svih gostiju hostela.

Automatske vanjske defibrilatore osigurala je partnerska tvrtka Pulsus Medical čija je djelatnost usmjerena na zdravstveni sektor, a samim time i na područje hitne medicinske pomoći. Osim toga, tijekom instalacije održana je edukacija prve pomoći i korištenja AVD uređaja.

 
 

Galerija fotografija