Povećanje kvalitete usluga hotela Phoenix

Phoenix Gorica osnovana je kao društvo s ograničenom odgovornošću u travnju 2005. godine. Prvobitno je Phoenix bio gostionica te je 2017. godine prenamijenjen u Hotel Phoenix. Hotel se nalazi u Starom Čiču, jedan kilometar od Velike Gorice, a raspolaže sa ukupno 12 soba. U okviru hotela se također nalazi i restoran u okviru kojeg se organiziraju i različite svečanosti i događanja. Lokacija hotela Phoenix pruža gostima mir, opuštenost i potpunu individualnost.

U četrnaest godina postojanja, zbog svoje lokacije, ugodnog ambijenta, kvalitetne gastronomske ponude te iznimno profesionalnog i ljubaznog osoblja, hotel Phoenix pozicionirao se u sam vrh ugostiteljske ponude Velike Gorice, Zagreba i šire okolice. Sa ugostiteljskog i gastronomskog aspekta, hotel Phoenix udovoljava svim željama gostiju, od tradicionalnih do suvremenih i što je danas najvažnije, posluje po strogim HACCP standardima. U svom razvoju, hotel Phoenix postao je brand, prvenstveno zbog kvalitetnog omjera cijene i kvalitete svoje ponude. Od 2017. godine, hotel kontinuirano ulaže u modernizaciju smještajnih kapaciteta i restorana, a s ciljem daljnjeg podizanja razine kvalitete svoje ponude.

Društvo je tijekom godina apliciralo na:

  •  Konkurentnost turističkog gospodarstva
  •  Potpore Zagrebačke županije za poduzetnike u turizmu

Projekti su se provodili s ciljem povećanja postojećih prostornih kapaciteta što je samim time dovelo do povećane popunjenosti hotela i erestorana Phoenix. Osim toga, doprinijelo se dodatnom podizanju kvalitete usluga hotela Phoenix i zadovoljstvu gostiju, a dugoročno i rastu prihoda od prodaje. Podizanjem kvalitete smještajne i gastronomske usluge hotela Phoenix koji je smješten u Starom Čiču, doprinijelo se i razvoju turizma na turistički nerazvijenom području.

Veselimo se našoj budućoj suradnji u okviru apliciranja na EU natječaje. 

Više o proizvodima Društva pogledajte ovdje

 
 

Galerija fotografija