Povećanje poslovnih kapaciteta društva Feller d.o.o.

Osnovna djelatnost društva Feller d.o.o. jest projektiranje, izrada, montaža, servis te puštanje postrojenja za obradu voda u pogon. U okviru svog proizvodnog programa, društvo nudi velik broj proizvoda i usluga za obradu vode – filtracija i filterska tehnika, elektrodeonizacija, dezinfekcijski i oksidacijski sustavi, membranska filtracija i dr. Pročišćavanje industrijskih otpadnih voda je neophodno s obzirom da izlazna otpadna voda iz industrijskih pogona može imati veliki utjecaj na kvalitetu podzemnih voda i vodenih tokova. Iz tog razloga, sve se više poduzeća okreće ugradnji sustava za obradu vode te im je potrebno projektiranje kao i servis, montaža i puštanje istih u pogon.

Cilj poslovnih aktivnosti je kontinuirano unapređenje poslovnih procesa u okviru projektiranja postrojenja, montaže, servisa i puštanja postrojenja u pogon. Na taj način utječe se na poticanje društvenog, ekološkog i gospodarskog razvoja te na zadovoljstvo klijenata i zajednice u cjelini. 

Tijekom godina, društvo je apliciralo na potpore Zagrebačke županije u okviru kojih je nabavljalo novu imovinu, a radi ostvarivanja ciljeva poslovanja. 

Veselimo se našoj budućoj suradnji u okviru apliciranja na EU natječaje. 

Više o društvu pogledajte ovdje

 
 

Galerija fotografija