Proširenje kapaciteta i unaprjeđenje poslovanja obrta Termoelektro

Obrt Termoelektro, sa sjedištem u Našicama, posluje od 2012. godine te pruža instalaterske usluge diljem Osječko-baranjske županije. Primarna djelatnost je instalacija vodovoda, kanalizacije i plina, instalacija za grijanje i klimatizaciju te završni građevinski radovi. Obrt raspolaže vrhunskom mehanizacijom koja osigurava kvalitetno i brzo izvođenje svih potrebnih zahvata. Potvrdu kvalitete, uz vrhunsku mehanizaciju, čine i profesionalni zaposlenici Obrta s bogatim stečenim znanjem i iskustvom koji su u svakom trenutku na raspolaganju. Obrt Termoelektro prilikom postavljanja instalacija poštuje pravila instalacije koja su propisana zakonima, normama, propisima te pravilima struke.

Građevinska djelatnost kao djelatnost uslužnog i proizvodnog sektora uvelike utječe na dinamiku gospodarskog rasta te predstavlja mjerilo ekonomskog razvoja svake zemlje. Svaki Obrt koji djeluje u građevinskom sektoru mora se neprestano prilagođavati novim tehnologijama i modernizaciji tehnoloških procesa. Vizija Obrta je neprestano ulagati u poboljšanje i modernizaciju mehanizacije s ciljem jačanja konkurentnosti i prepoznatljivosti u djelatnosti izvođenja instalacijskih radova, a misija je moderniziranom mehanizacijom i u skladu s pravilima struke i normama, pružiti klijentima što kvalitetnije instalaterske usluge. Nadalje, obujam poslovanja obrta Termoelektro raste iz godine u godinu zbog čega postoji stalna potreba za ulaganjem u materijalnu imovinu kako bi se mogla odraditi vrsta i količina posla koju Obrt obavlja u okviru osnovne djelatnosti, ali i kako bi se kvaliteta pruženih usluga svela na najvišu moguću razinu.

Kako bi navedeno i ostvario, Obrt je prepoznao važnost i prednost apliciranja na Nacionalne i EU natječaje te u suradnji s nama uspješno proveo sljedeće projekte:

  • “Povećanje kapaciteta i konkurentnosti Obrta Termoelektro proširenjem dugotrajne imovine” – ESIF  mali zajam
  • “Jačanje konkurentnosti Obrta ulaganjem u materijalnu imovinu i edukaciju zaposlenika” – Potpore za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije u 2019. godini

Veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija