Proširenje proizvodnog asortimana Društva Tušek iz Ivanić-Grada

Plovila Tušek svoj početak proizvodnje te opremanja brodica i glisera započinju 1987. g . Ljubav prema moru i plovilima, iz hobija je prerasla u ozbiljan obiteljski posao, pa se 1995. godine otvara firma TUŠEK d.o.o. za proizvodnju plovila od poliestera.  Glavna djelatnost tvrtke TUŠEK je proizvodnja malih plovila što podrazumijeva:

  1.  osmišljavanje modela,
  2.  izrada kalupa i alata za proizvodnju
  3.  izrada plovila u kit varijantama sve do kompletno opremljenog plovila s ugrađenim motorima pa do varijante „ključ u ruke“.

Uz samu proizvodnju, Društvo se bavi  i popravcima, nadogradnjama i opremanjem njihovih, ali i ostalih marki plovila. Vrhunska izrada i kvaliteta plovila bila je vodilja u izradi svakog modela. Društvo posebno posvećuje pažnju detaljima, koji doprinose čvrstoći na pozicijama koje su pod povećanim naprezanjem, što doprinosi dugotrajnijem vijeku njihovih plovila.

Budući Društvo kontinuirano priprema nove modele koji će zadovoljiti zahtjeve današnjih kupaca i tržišta, Društvo je kroz ESIF zajam ulagalo u nabavu sirovina i materijala potrebnih za proizvodnju brodica nalik postojećima no dimenzijama veće.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija