Razvoj poslovanja Društva Azena u djelatnosti proizvodnje prirodne kozmetike

Društvo Azena naš je dugogodišnji klijent i primjer je uspješne priče u proizvodnji visoko kvalitetnih i prepoznatljivih kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani. Brand kozmetičkih proizvoda Azena postoji od 1970-tih godina, a osnovna djelatnost Društva odnosi se na proizvodnju 100% prirodnih i ručno rađenih proizvoda od certificiranih sastojaka biljnog podrijetla, bez konzervansa i aditiva kao što je neven, kadulja, kamilica, borovica, gavez, glog, gospina trava, sljez i slično. Sav proizvodni program temelji se na filozofiji koju je postavio Azenin osnivač: 100% prirodni pripravci koji se dobivaju tradicionalnim procesima proizvodnje i od najboljih sirovina koje su dostupne od dugogodišnjih dobavljača i sakupljača bilja. Danas, Društvo Azena proizvodi oko 70 proizvoda koji se dijele na skupinu dodaci prehrani te skupinu prirodna kozmetika. Tijekom svog poslovanja, Društvo Azena je primilo nekoliko nagrada i priznanja i to za kvalitetu proizvoda, doprinos razvoju lokalne zajednice kroz ulaganje u sport te za doprinos ukidanju testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama.

 

Azena je u proteklih nekoliko godina modernizirala proizvodni pogon te nabavila nove strojeve za proizvodnju prirodne kozmetike. Također, značajna sredstva uložena su u certifikaciju postojećih proizvoda sukladno regulativi Europske Unije te registraciju proizvoda na tržištu NR Kine. Poseban naglasak stavljen je na razvoj novih proizvoda i otvaranje novih tržišta kroz nastup na različitim internacionalnim sajmovima. Sve prethodno navedeno je, između ostalog, ostvareno i korištenjem sredstava iz EU fondova putem sljedećih natječaja i programa:

  • WWW vaučeri za MSP-ove
  • Internacionalizacija poslovanja MSP-ova
  • ESIF mali zajam
  • Potpore poduzetnicima za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom
  • Potpore za poticanje razvoja poduzetništva

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

Više o asortimanu proizvoda Društva Azena možete pronaći OVDJE ili posjetite njihovu Facebook stranicu.

 
 

Galerija fotografija