Širenje kapaciteta Društva Picnic j.d.o.o. iz Zagreba

Osnovna djelatnost Društva Picnic iz Zagreba je priprema hrane za filmske i reklamne setove, a osim toga, Društvo se u manjoj mjeri bavi i pronalaskom lokacija i organizacijom snimanja. 

Catering na snimanjima reklama i filmova posebna je djelatnost. Snimanja su specifična po tome što je riječ o iznimno dinamičnoj aktivnosti jer je cijela ekipa u jednom trenutku nalazi na jednoj lokaciji, a već u sljedećem trenutku na drugoj lokaciji.

Društvo se može pohvaliti uspješno završenim velikim projektom HBO serije Uspjeh koja se snimala 77 dana.

Društvo je zbog sve veće potražnje ulagalo u nabavu veće autoprikolice za catering kamion. Osim povećanja postojećih kapaciteta, Društvo je također željelo osuvremeniti tehnološku pripremu hrane pa je u skladu s time nabavljalo i uređaje bijele tehnike koji su se montirali unutar autoprikolice.

Hrvatska je sve prepoznatljivija kao zemlja u kojoj se snimaju poznati svjetski filmovi i serije, a isto će u budućnosti biti u daljnjem porastu. Navedeno će iznimno pozitivno utjecati na Društvo Picnic, posebice s porastom njegove sve veće vidljivosti i porepoznatljivosti na tržištu pripreme hrane za filmske i reklamne setove.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija