Suradnja Poliklinike Muraja i Pulsus Medical

Poliklinika Muraja otvorena je 2018. godine i prva je poliklinika specijalizirana za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te ultrazvučnu dijagnostiku u Krapinsko-zagorskoj županiji. Glavni cilj rada poliklinike je osigurati kvalitetnu i pravodobnu medicinsku skrb za svakog pacijenta.

  • Djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije

Program liječenja se indivudualno prilagođava potrebama pojedinog pacijenta, a želja poliklinike je što češće primijeniti nefarmakološke metode liječenja kako bi se izbjeglo prekomjerno korištenje lijekova. Pored cijelog niza modaliteta rehabilitacije, primjenjuju se i tehnike tradicionalne kineske medicine te kiropraktike. Liječenje obuhvaća sva kronična i akutna bolna stanja, bilo da su uzrokovana bolešću, ozljedama ili stanjem po operativnim zahvatima kralježnice i zglobova, mozga i leđne moždine.

  • Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvuk je neinvazivna i neštetna medicinska dijagnostička metoda pri kojoj nema štetnog zračenja. Omogućava oslikavanje i dijagnostiku praktički svih organskih sustava u tijelu, a u slučaju sustava za kretanje i dinamička testiranja. Doppler ultrazvuk je posebna tehnika snimanja kojom se pregledavaju srce i krvne žile, arterije i vene trbuha, vrata, nogu i ruku. Ova metoda daje liječniku više podataka o stanju cirkulacije, suženjima i začepljenjima krvnih žila, tumorima i prirođenim malformacijama. Ideja poliklinike bila je da na jednom mjestu omogući pacijentima ultrazvučne preglede većine organskih sustava.

Prilikom opremanja, Poliklinika je koristila ESIF Mali zajam agencije HAMAG-BICRO te medicinske uređaje i opremu naše partnerske tvrtke Pulsus Medical d.o.o.

Zadovoljstvo nam je što je upravo Poliklinika Muraja prepoznala našu kvalitetu te koristile naše usluge prilikom prijave na ESIF Mali zajam, a s druge strane opremila i obogatila svoje usluge medicinskim uređajima i opremom vrhunskih svjetskih proizvođača naše partnerske tvrtke Pulsus Medical d.o.o.

Više informacija o poslovanju i uslugama Poliklinike Muraja možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici https://poliklinikamuraja.hr/.

 
 

Galerija fotografija