Unaprjeđenje usluge čišćenja Društva Čišćenje nekretnina Ana

Tržište usluga čišćenja i održavanja objekata je relativno nezasićeno te na njemu postoji dovoljno prostora za konkuriranje, što je i jedan od temeljnih razloga zbog kojega se gđa. Ana Dragišić upustila u osnivanje društva Čišćenje nekretnina Ana. Osnovna djelatnost Društva jest pružanje usluga čišćenja i održavanja nekretnina na području Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Usluga čišćenja potpuno je integrirana za čišćenje koje pruža sveobuhvatno, kvalitetno i pouzdano rješenje za čišćenje komercijalnim, korporativnim, industrijskim i stambenim klijentima.

 

S obzirom na zadovoljstvo postojećih klijenata, potražnja za uslugama neprestano raste zbog čega Društvo kontinuirano ulaže u nabavu dodatnih strojeva za čišćenje. Osim toga, Društvo kontinuirano ulaže i u marketinške aktivnosti kako bi jačalo svoju tržišnu poziciju. U skladu s prethodno navedenim, Društvo je tijekom 2018. i 2019. godine apliciralo na ESIF Mikro zajam te na potpore za poticanje razvoja poduzetništva Zagrebačke županije. 

Poduzetničke ideje nastale su u namjeri ispunjavanja slijedećih poslovnih ciljeva:

  1.  Modernizacija poslovnih procesa
  2.  Unaprjeđenje usluge
  3.  Rast produktivnosti
  4.  Otvaranje novih tržišta
  5.  Optimiziranje poslovnih procesa

Društvo je u 2018. godini za svoje usluge dobilo visoku ocjenu 4,9 i Priznanje odabir klijenata 2018. sukladno anketi provedenoj na web portalu TREBAM.HR.

S obzirom na postignute pozitivne rezultate, veselimo se našoj daljnjoj suradnji u okviru apliciranja na EU i Nacionalne natječaje.

 
 

Galerija fotografija