Pulsus savjetovanje - temeljne vrijednosti grafika

Tvrtka Pulsus savjetovanje osnovana je 2018. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša osnovna djelatnost primarno je usmjerena na savjetodavne usluge vezane uz pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU i nacionalnih fondova.

Budući da financiranje iz EU i nacionalnih fondova iziskuje provedbu postupka javne nabave, usluge tvrtke obuhvaćaju i pripremu i dostavu ponuda i ostale dokumentacije u postupku javne nabave.

Pulsus savjetovanje dio je Pulsus grupe koju između ostalog čine tvrtke Pulsus Centar i Pulsus Medical, a koje djeluju u zdravstvenom sektoru.

MISIJA tvrtke Pulsus savjetovanje d.o.o. jest pružanje pouzdanih usluga koje će našim klijentima omogućiti veću konkurentnost i vidljivost na tržištu.

VIZIJA tvrtke Pulsus savjetovanje d.o.o. jest doprinositi poslovnoj izvrsnosti naših klijenata i na taj način postati tvrtka prepoznata po pružanju kvalitetnih usluga.

TIM

Ono što naš tim čini jedinstvenim je dugogodišnje radno iskustvo, naobrazba, reference kao i certifikati naših stručnjaka u području EU fondova i poslovnog savjetovanja. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata nastojimo neprekidno poboljšavati kvalitetu naših usluga.

Anja-Novak-vizitka-Puslus-savjetovanje.
Željko Tuličić - vizitka - Pulsus savjetovanje